Gramar Asesora Inmobiliaria

PolÍtica de privacitat

A efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), GRAMAR ASESORA INMOBILIARIA, SL informa l’usuari, que totes les dades personals que faciliti en qualsevol moment i de forma voluntària a la nostra empresa o als nostres empleats, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota responsabilitat de GRAMAR ASESORA INMOBILIARIA, SL i seran tractades amb l’exclusiva finalitat de gestionar la nostra relació comercial amb vostè i per remetre informació sobre aquells productes i serveis en els quals vostè pugui trobar interessat. Vostè podrà exercitar en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició tal com estipula la LOPD, escrivint a la nostra seu social:

GRAMAR ASESORA IMMOBILIARIA, S.L.
Diagonal 622 2 º
08021 Barcelona

També pot exercir aquests drets a través de la següent adreça de correu electrònic: gramar@gramar.es indicant la referència <>.

Perquè la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors sol-licitem que ens comuniqui, al més aviat possible, les modificacions i rectificacions de les seves dades de caràcter personal.

Mesures de seguretat

L’informem que han estat adoptades totes les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això, d’acord amb el que estableix l’Article 9 de la LOPD i en el capítol VIII del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el nou Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades personals.

Com posar-se en contacte amb nosaltres per les vostres preguntes

Estem a la seva total disposició per ajudar-vos, preocupacions o comentaris referents a la nostra empresa, els nostres productes, el nostre lloc web o la nostra política de privacitat. Els oferim les següents formes de posar-se en contacte amb nosaltres:

GRAMAR ASESORA IMMOBILIARIA, S.L.
Diagonal 622 2 º
08021 Barcelona

Telf: 932022161
Fax: 932023227
correu electrònic:
gramar@gramar.es

SOL·LICITUD PERSONALITZADA D'IMMOBLE

Ompliu el següent formulari i us contactarem per a oferir-vos un servei personalitzat de recerca d’acord amb els vostres requeriments.

LES VOSTRES DADES

NECESSITEU AJUDA?

Som aquí per ajudar-vos. No dubteu a contactar amb nosaltres.

(+34) 932 022 161
NECESSITEU AJUDA?
Venda
Lloguer
Local
Oficina
Industrial
Residencial
Fins 200m
Fins 200m
Fins 500m
+ 500m
cerrar

NOSALTRES US TELEFONEM

Ompliu el següent formulari i us trucarem al telèfon indicat.

Datos
cerrar
img-alt

Per motius professionals i de confidencialitat, fem pública només una petita mostra de producte en les nostres xarxes.

Si us interessa la nostra cartera d’immobles, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres perquè us en fem una oferta completa i personalitzada.

cerrar

FORMULARI DE CONTACTE

cerrar