Gramar Asesora Inmobiliaria

SERVEIS

Des de GRAMAR oferim un servei integral a propietaris, promotors i inversors. Posem a la vostra disposició una gamma completa de serveis i, també, els coneixements experts del nostre ampli equip, per a proporcionar-vos les solucions que millor s’adeqüin a les vostres exigències.

Consultoria

Us oferim assessorament per a desenvolupar la vostra estratègia i suport pràctic per respondre a les vostres necessitats específiques.

Tenim en compte la vostra situació actual i les vostres expectatives futures, les limitacions de costos i terminis, així com les implicacions tàctiques i financeres del vostre projecte.

CONSULTORIA ESTRATÈGICA

Us oferim assessorament professional per ajudar en la definició de la vostra estratègia immobiliària i donar-vos suport en la presa de decisions complexes.

RECERCA PERSONALITZADA

El nostre coneixement del mercat local ens permet oferir-vos un servei dedicat i personalitzat per a la recerca de qualsevol tipus d’immoble.

Més Informació
close

Intermediació

Si el vostre objectiu és llogar, vendre o comprar una propietat, us prestem l’assessorament i els coneixements per a guiar-vos en cada etapa del procés.

Comptem, a més, amb una àmplia cartera de clients i inversors per a maximitzar la visibilitat de la vostra oferta o demanda.

VALORACIÓ

Fem una anàlisi rigorosa i imparcial dels vostres actius immobiliaris (comercials o residencials) per a proporcionar-vos sempre una taxació professional, precisa i fiable.

COMERCIALITZACIÓ

Posem en contacte l’oferta amb la demanda i, alhora que seguim el procés de negociació, facilitem l’acord entre les parts i busquem el major benefici per al nostre client.

Més Informació
close

Administració

Cobrim totes les necessitats relacionades amb la gestió dels vostres actius immobiliaris, ja siguin edificis, locals comercials, pisos o propietats industrials.

El nostre Departament d’Administració es fa càrrec de la gestió íntegra del vostre immoble. Ens adaptem a la situació de cada client i administrem propietats, tant les integrades en societats patrimonials com les que són titularitat de persones físiques, comunitats de béns o qualsevol altra formació societària. La gestió inclou el tracte amb inquilins, administradors i ajuntaments; i, també, assessorament legal continuat.

COMUNITATS DE PROPIETARIS

El nostre servei d’administració s'encarrega de la gestió econòmica i administrativa, la qual cosa garanteix un alt nivell de control econòmic i, també, un manteniment adient de la propietat.

GESTIÓ DE LLOGUERS

Fem la gestió administrativa i comercial de qualsevol tipus de propietat amb el clar objectiu d’optimitzar el rendiment de la vostra cartera immobiliària.

GRANS COMPTES

Gestionem una àmplia cartera d’actius patrimonials de grups inversors, family office i entitats financeres en tot el territori espanyol.

Més Informació
close

Inversió

Proporcionem als nostres clients inversors, privats o institucionals, els productes immobiliaris immobiliaris que ens sol·liciten; els ajustem als pressupostos i encaixos financers i oferim l’equilibri entre rendibilitat, estabilitat i seguretat de la inversió.

GRAMAR presta al client tot l’assessorament necessari per tal de garantir l’èxit de les inversions.

ELABORACIÓ DE PLANS D'OPTIMITZACIÓ

Per a crear o mantenir una cartera d’immobles cal traçar una estratègia d’inversió que permeti enfocar els esforços cap a uns objectius determinats. Estudiem i racionalitzem les carteres immobiliàries dels nostres clients mitjançant l’adquisició, conservació, gestió i rotació dels seus actius.

GESTIÓ

La presentación del producto al cliente se realiza acompañada de todas las gestiones necesarias para definir y dar seguridad a las operaciones: información urbanística, en registros públicos, tramitación de licencias, etc.

NEGOCIACIÓ

En la fase de negociació i tancament de les operacions, treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients, redactem contractes i facilitem l’acord entre les parts

COMERCIALITZACIÓ

El nostre equip comercial s’ocupa de trobar l’explotador idoni en cada immoble, i segueix els criteris de rendibilitat i seguretat que el client vol.

Més Informació
close

Serveis a promotors

Localitzem l’edifici o sòl ideal per a qualsevol projecte de promoció immobiliària.

Des de l’estudi de viabilitat de l’operació fins a la comercialització, us ajudem a resoldre qualsevol aspecte tècnic, administratiu, jurídic o urbanístic que sorgeixi en les diferents fases del projecte.

RECERCA DE SÒL I EDIFICIS

Després d’estudiar les vostres necessitats, us proporcionem un servei especialitzat de localització dels productes que millor acompleixin els vostres requeriments.

URBANISME

Us ajudem a resoldre qualsevol aspecte urbanístic, des de l’anàlisi fins a la gestió de planejament o el desenvolupament de plans parcials.

Més Informació
close

SOL·LICITUD PERSONALITZADA D'IMMOBLE

Ompliu el següent formulari i us contactarem per a oferir-vos un servei personalitzat de recerca d’acord amb els vostres requeriments.

LES VOSTRES DADES

NECESSITEU AJUDA?

Som aquí per ajudar-vos. No dubteu a contactar amb nosaltres.

(+34) 932 022 161
NECESSITEU AJUDA?
Venda
Lloguer
Local
Oficina
Industrial
Residencial
Fins 200m
Fins 200m
Fins 500m
+ 500m
cerrar

NOSALTRES US TELEFONEM

Ompliu el següent formulari i us trucarem al telèfon indicat.

Datos
cerrar
img-alt

Per motius professionals i de confidencialitat, fem pública només una petita mostra de producte en les nostres xarxes.

Si us interessa la nostra cartera d’immobles, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres perquè us en fem una oferta completa i personalitzada.

cerrar

FORMULARI DE CONTACTE

cerrar