Gramar Asesora Inmobiliaria
TRUCAR

Serveis

Consultoria

Consultoria

Us oferim assessorament per a desenvolupar la vostra estratègia immobiliària, tenint en compte les vostres necessitats actuals i futures i, també, les limitacions de costos i terminis.

Intermediació

Intermediació

Si el vostre objectiu és llogar, vendre o comprar una propietat, us prestem l’assessorament i els coneixements per a guiar-vos en cada etapa del procés.

Administració

Administració

Cobrim totes les necessitats relacionades amb la gestió dels vostres actius immobiliaris, ja siguin edificis, locals comercials o propietats industrials.

Inversió

Inversió

Des del nostre Departament de Gestió d’Inversions oferim solucions d’inversió amb un alt nivell de diversificació, orientades a aconseguir l’equilibri entre rendibilitat, estabilitat i seguretat.

IMMOBLES

Us proporcionem un servei personalitzat de recerca. El nostre coneixement del mercat local ens permet oferir-vos un servei dedicat i personalitzat de recerca d’immobles de qualsevol tipus.

Referències

SOL·LICITUD PERSONALITZADA D'IMMOBLE

Ompliu el següent formulari i us contactarem per a oferir-vos un servei personalitzat de recerca d’acord amb els vostres requeriments.

LES VOSTRES DADES

NECESSITEU AJUDA?

Som aquí per ajudar-vos. No dubteu a contactar amb nosaltres.

(+34) 932 022 161
NECESSITEU AJUDA?
Venda
Lloguer
Local
Oficina
Industrial
Residencial
Fins 200m
Fins 200m
Fins 500m
+ 500m
cerrar

NOSALTRES US TELEFONEM

Ompliu el següent formulari i us trucarem al telèfon indicat.

Datos
cerrar
img-alt

Per motius professionals i de confidencialitat, fem pública només una petita mostra de producte en les nostres xarxes.

Si us interessa la nostra cartera d’immobles, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres perquè us en fem una oferta completa i personalitzada.

cerrar

FORMULARI DE CONTACTE

cerrar